Image4you

Persondatapolitik hos Image4you

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges udelukkende til at yde en service overfor dig.  

Regnskabsloven foreskriver at erhvervsdrivende skal kunne dokumentere salg 5 år tilbage, hvorfor vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år.

Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig. Du har ret til at få slettet persondata på opfordring, dog ikke oplysninger i forbindelse med fakturaer, som ovenfor anført. Ønsker du at vide hvilke data Image4you har liggende på dig, så kontakt os på info@image4you.dk.

Image4you.dk deler persondata med eksterne samarbejdspartnere, disse partnere garantere behørig beskyttelse af persondata.

Ved at tilmelde dig vores e-mail nyhedsbrev, giver du os ret til at sende dig produktdetaljer og specielle tilbud. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på afmeld linket i e-mailen.

 

Copyright og billedbrug

Det er ikke tilladt at downloade eller reproducere billeder fra Image4you.dk. Person(er) som forsøger at reproducere billeder fra siden vil blive retsforfulgt.