Image4you

Salgs- og handelsbetingelser

Følgende handelsbetingelser er gældende for varer købt på www.Image4you.dk.

Image4you.dk
Odensegade 6
2100 København Ø
CVR: 19395103

Priser

Alle priser på Image4you.dk er opgivet i danske kroner (DKR) inkl. 25 % moms, men eksklusiv gebyrer og leveringsomkostninger.

Image4you.dk forbeholder sig ret til løbende at justere priserne på webshoppen. Den gældende pris er den pris der er angivet ved købets afslutning. Der tages forbehold for trykfejl, opdateringsfejl, prisændringer og udsolgte eller udgåede varer.

 

Betaling
Betaling kan ske vedfølgende betalingskort: Mastercard, Visa-dankort, Visa Elektron og Mobilepay.

 

Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du modtager kvittering for betalingen sammen med dine varer.

 

Levering

Varer bestilt på Image4you.dk leveres med GLS. Man kan vælge om pakken skal leveres direkte på privatadresse eller til pakkeshop.

Hvis du har valgt levering til GLS pakkeshop, er det dit eget ansvar at afhente pakken indenfor den tidsgrænse, som GLS sætter. Hvis Image4you.dk får pakken retur på grund af manglende afhentning, har du mulighed for at få den tilsendt ved at indbetale forsendelsesomkostningerne. Dette sker efter aftale.

 

Leveringsomkostninger Danmark

 

Levering til Pakkeshop: 29 kr

Levering til hjemmeadresse: 49 kr

 

Ved køb over 800 dkr er der fragtfrihed i Danmark.

   

Leveringsomkostninger udenfor Danmark

Leveringsomkostningerne til udlandet afhænger af det aktuelle land samt ordrens totale vægt og størrelse.

Ved levering uden for EU kan det nationale toldvæsen opkræve told og moms for forsendelsen. Image4you er ikke ansvarlig for, om det nationale toldvæsen opkræver told eller moms.

 

Fortrydelsesret

Ifølge dansk lovgivning har du ret til at returnere det købte inden 14 dage efter modtagelsen. Hvis du vælger at returnere en vare, skal varen returneres i samme stand som ved modtagelsen. Varen skal returneres i intakt original emballage, da original-emballagen udgør en væsentlig del af varens værdi. Er varen beskadiget ved modtagelse af Image4you.dk har Image4you.dk ret til at refundere et lavere beløb end den pris varen er købt til.

Varer der returneres skal altid ledsages af en kopi af din faktura.

Fragtomkostningen  i forbindelse med fortrydelse af købet står for købers egen regning.

Returnering af varer skal ske til følgende adresse:

Image4you.dk

Odensegade 6

2100  København Ø

 

 

Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret ifølge købeloven.

Reklamationer kan meddeles på e-mail: info@image4you.dk